070 335 21 30 havangsbodarna@telia.com

Ätbart

Skinn

Hantverk

För Dig

Vykort

Välkommen till vår butik i centrala Kivik!

Havängsbodarna är en helt oberoende butik – vi köper bara in det vi själva tycker om! Det hoppas vi att du också ska uppskatta och kunna hitta många unika saker som du inte hittar i de vanliga butikskedjorna i städerna. Vår betoning ligger på det lokalproducerade, både då det gäller mat och hantverk. Vi har självklart även andra saker och delikatesser som vi tycker är roliga eller goda.

Eftersom vi har ett mycket brett utbud av allt möjligt är vi den perfekta presentbutiken! Vi hjälper dig gärna att sätta ihop en fin presentpåse med passande saker eller god mat. Vi har dessutom alltid många färdiga presentpåsar med lokalproducerade godsaker som uppskattas mycket!

Vi började med en liten försäljningsbod bland fåren på Haväng, så lamm- och fårprodukter är vår specialitet. I butiken hittar du allt från lammkött och lammchark till fårskinn, garn och hantverk. Varma yllestrumpor, mössor i både skinn och stickat, sittdynor, koftor och sjalar – allt finns hos oss!

Höstarna går i äpplets tecken hos oss och vi har alltid många sorters äpplen och päron ända fram till jul. Den fantastiskt goda potatisen Laura finns också i butiken hela hösten och vintern. Resten av året finns det aktuella grönsaker, frukter och bär för säsongen och regionen.

Välkomna till oss!

Öppettider

Vi har öppet dagligen (minst mellan 11-17)

från påsk till nyår!

Copyright 2019, Alla rättigheter reserverade. Information om Kakor. En hemsida av Capace Media