070 335 21 30 havangsbodarna@telia.com

Ätbart

Skinn

Hantverk

För Dig

Vykort

Välkommen till vår butik i centrala Kivik!

På Havängsbodarna är vi en helt oberoende butik, dvs att vi köper bara in det vi själva tycker om och ordnar vår butik så som vi själva vill. Det hoppas vi att du också ska uppskatta och kunna hitta många unika saker som du inte hittar i de normala kedjebutikerna i städerna. Vår betoning ligger på det lokalproducerade, både då det gäller mat och hantverk. Vi har självklart även andra saker och delikatesser som vi tycker är roliga eller goda.

Eftersom vi har ett mycket brett utbud av allt möjligt är vi den perfekta presentbutiken och vi hjälper dig gärna att sätta ihop en god/fin presentpåse med passande saker eller god mat. Vi har dessutom alltid många färdiga presentpåsar med lokalproducerade godsaker som alltid uppskattas!

Eftersom vi började som en liten bod bland fåren på Haväng är lamm och får är vår specialitet och vi har allt från lammkött och lammchark till fårskinn, garn och hantverk. Varma yllestrumpor, mössor i både skinn och stickat, sittdynor, koftor och sjalar, allt finns hos oss.

Höstarna går i äpplets tecken hos oss och vi har alltid många sorters äpplen och päron ända fram till jul. Vår fantastiskt goda Laura potatis finns såklart hela hösten och vintern också. Resten av året finns de grönsaker, frukter och bär som är aktuella för säsongen och regionen.

Välkomna till oss!

Öppettider

Vi har öppet dagligen (minst mellan 11-17)

från påsk till nyår!

Copyright 2019, Alla rättigheter reserverade. En hemsida av Capace Media